Ararát
 
                                                                                       

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Amennyiben elnyerte tetszésedet honlapom, kérlek ajánlj a G+-on! Ezzel növeled látogatottságomat. Köszönöm!
 
© Adatvédelem / Copyright
Az oldal tartalma nagy részben saját készítésű. Engedély nélkül KÉRLEK, NE MÁSOLD! Saját alkotásaim megjelentetése más oldalakon engedély, illetve a szerző megjelölése nélkül lopás, kérlek, ne tedd! Köszönöm! NeMo
In this website are my own creations in generality. Please don't copy without my licence or without my questionning! Please if you take it in other website, write with: Made by NeMo. Thank You!
Copyright ˆˆˆ NeMo
Copyright ˆˆˆˆ dr Nemessányi Mária
 
Blog
Friss bejegyzések
2014.07.08. 23:26
 
TARTALOM / CONTENT
Köszönöm, hogy írtál bele!
Thanks for write me!

LELKEM LEGMÉLYÉBŐL

TARTALOM

TÉMÁK

 
¤ Chat

 
Ennyien jártok ide
Indulás: 2005-04-02
 

 
EGÉSZSÉGÜGY - Reform?

Pénztárnyitás

  2007.10.23. 22:00

Élő Anita: Pénzt vagy életet - A nagy kórházi várólista

Élő Anita, hetivalasz.hu  2007.09.01. 12:39

Élő Anita: Árnyékminiszterek

Élő Anita, hetivalasz.hu  2007.09.01. 12:33

Országos várólista

Heti Válasz  2007.07.19. 20:57

Röhög az osztály (Európa, vagy tán az egész világ)

Wolf Gábor (barikád.hu)  2007.07.15. 12:09
"Az elmúlt napokban kiszervezték alólunk az államot. 2008. január 1-től megszűnik az Országos Egészségbiztosítási Pénztár az OEP, és létrejön egy, a még megmaradt állami vagyon kereskedelmével foglakozó Részvénytársaság, amely cég kizárólag a kormánynak tartozik elszámolással. Az OEP feladatát magáncégek – ma biztosítóknak hívják ezeket – veszik át. Természetesen a liberálisok szerint a versenyhelyzetben jobban jár a beteg."

Papp Lajos nyílt levele Horváth Ágneshez

arc.hu  2007.07.15. 11:57
Papp Lajos Hazánk egyik vezető szívsebésze, a Pécsi Szívsebészeti Klinika vezetője. Horváth Ágneshez írt nyílt levelében a Miniszterasszony által Hollandiában tett szívsebészeti klinikán tapasztaltakra reagál, valamint a reformot követő jelenlegi katasztrofális helyzetre hívja fel a Miniszterasszony figyelmét, mind a Minisztérium, mind a kormánypárt segítségét, együttműködését kérve.

Egészségbiztosítás: fejlesztés vagy „reform”

[polgari hirszemle]  2007.05.14. 23:30
összefoglaló a Szolidaritás jövoje c. budapesti konferenciáról Budapest, 2007. május 13. vasárnap

A Központi Honvéd Kórház belülről

egy barát  2007.04.28. 22:05
Azt gondoltam, hogy csak minket, kis kórházakat sújt ilyen mértékben, de a mai napon megdöbbentő levelet kaptam egy barátomtól. Íme:

A II. kerület kórházai

Forrás: Budai polgár  2007.04.22. 14:19
Az előző cikkben olvasható területi ellátásokhoz képest azon kórházaknak a listája, akik elvileg fogadhatnák a rászoruló kerületi lakosokat. Gyakorlatilag nem fogadhatják.

A szigorúan szabályozott betegutakon sokan eltévedhetnek

Budai Polgár  2007.04.22. 13:38

Jelentősen megváltozott a II. kerület egészségügyi ellátottságának színvonala. A szigorú betegutakat kijelölő új rendszer miközben megtartotta, részben fizetőssé tette a szabad kórházválasztás lehetőségét. Április 1-jétől csak beutalóval és ingyenesen csupán a kijelölt kórházban kezelik a betegeket. II. kerületiek esetében ez leginkább a János-kórházat jelenti.

CSONKOLÁS

Élő Anita, reflektor@hetivalasz.hu  2007.03.30. 21:40
HETI VÁLASZ 7. évfolyam 13. szám, 2007.03.29. Az április elsejei változásokkal korántsem fejeződik be az egészségügy átalakítása. Az intézkedések nyomán újabb 30-40 kórház gazdálkodása lehetetlenülhet el.

A társadalmi egészségbiztosítás fejlesztése

Jankó András  2007.03.22. 21:26
Politikai csalás vagy tévedés a „több-biztosítós egészségbiztosítás” bevezetésének egyre agresszívabb szándéka?

Sok a teljesítménykorlátozás miatti panasz

Kismarton Judit - Világgazdaság  2007.03.22. 21:22
Az intézményi keretek között a fekvő- és kúraszerű járóbeteg-ellátást hbcs (homogén betegségcsoportok) alapján finanszírozzák. Ezt a finanszírozási rendszert hazánkban 1993-ban vezették be azzal a céllal, hogy a kórházi költségeket financiális és adminisztratív oldalról megfelelően tudják kezelni.

Nem kell fizetni, ha a háziorvos területen kívüli kórházba utalja a betegét

NTE - Világgazdaság  2007.03.22. 21:20
A szaktárca ezen a héten véglegesíti a kifogásolt területi ellátási kötelezettségről szóló listát. Egyetlen település sem maradt ki a miniszter által eredetileg kihirdetett ellátási rendszerből, ám néhány olyan hibát találtak, hogy néhol megszűnt a kórházi osztály, mégis kötelező ellátást írtak elő a számára, illetve bővült a kapacitás, de nem rendeltek hozzá ellátandó betegeket.

A minisztérium és a cinizmus

www.mok.hu  2007.03.22. 21:15
Levélváltás Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke és az Egészségügyi Minisztérium illetékesei közt. Forrás: A Magyar Orvosi Kamara Honlapja. A következő megjegyzés a mok honlapon jelent meg, én élek a lehetőséggel és megteszem: "Véleményem szerint ez egy olyan fajta levélváltás, amit nem csak a regisztráltak számára fenntartott helyen kellene megjelentetni, hanem lehetőleg a teljes nyilvánosság elé tárni".

A miniszter megértő, de nem adott ágyat

Erdei Éva (Weborvos )  2007.03.22. 21:10
A gégerák halálozási statisztikáját Magyarország vezeti, a volt gégész miniszter döntése nyomán ez így is marad.

18 milliárdot vonnak ki az egészségügyből

klubradio.hu  2007.03.22. 21:07
A kórházi ágyszámcsökkentéssel újabb 18 milliárd forintot vonnak ki az egészségügyi ágazatból – mondta a Klubrádiónak a szaktárca államtitkárának szavaira reagálva Mikola István.

Segélykiáltás

Doszkocs Zsuzsa  2007.03.08. 22:00
Budai Gyermekkórház Légzésrehabilitációs Osztály Kérem minden ismerősömet, hogy az üzenetemet és versemet adja tovább, hogy körbe járjon, hátha lesz foganatja:

Veszélyben a magyar egészségügy!

Élő Anita, itthon@hetivalasz.hu  2007.03.07. 20:33
HOVÁ VEZET? MÓDSZERESEN TESZIK TÖNKRE! Nem szoktam cikket átemelni, de ezt a cikket muszáj volt.

 
Kapcsolat
Values, Health, Toughts
Ha tetszik az oldal,
kérlek Regisztrálj! - 
If You like this website,
please registrate yourself!
 
FŐMENÜ-MAIN MENU
 

 
Ararát / hegy és legenda
Ararat / mountain and legend >>> 
 
LELKEM LEGMÉLYÉBŐL
 
Családom
 
PHOTO GALLERY
 
EGÉSZSÉG / HEALTH
 
HAZÁM - NEHÉZSÉGEK
 
Ünnep, hagyomány, hit
 
Gyereksarok / Corner to kids
 
Irodalmi linkgyűjtemény
 
Verselő (Koma) 
FIGYELEM: az oldal eladásra vár. Amennyiben nem talál vevőt a tulajdonos, 2016.12.31-ével törlésre kerül. Ez több ezer művészt érint, és több tízezer művet.
 
 
 
 
 
MUV.hu
 
Lányom honlapjai
TMNT - teknősökről mindenféle
FMA

MÁS WEBOLDALAIM
versek, gondolatok.
Harmónia - aneszteziológia, 
egészség és megőrzése 
Ép lélek és ép test összefügg.
Holisztikus gyógyítás

KEDVENC weboldalaim
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IRODALOM - BIRODALOM
 
 
 
 
 
 

 Gyerekprogramok 
szervezésében segítő honlapok:
Kolibri családi színház
VI. Jókai tér 10
 
Marczibányi téri Művelődési Ház 
II. Marczibányi tér 5/A

 

 

 

 
 

 

 

 
 

Free PageRank Checker

MyStat - Az ingyenes webstatisztika

Link Exchange

StatCounter - Free Web Tracker and Counter

 
 
 
 
Hirweb.hu-Magyar Honlapok
 
Saját oldalaim Lányom portáljai
    
 
 
Bannercsere - oldalak
        MUV.hu
       
Életmód:
 
Az Araráttal kapcsolatban lévő kereső- és statisztikai oldalak  
  MyStat - Az ingyenes webstatisztika 
    
             DÍJAIM >>>
kreativ_blogger
   Magyar Honlap Linkek StatCounter - Free Web Tracker and Counter Free PageRank Checker
G-portál hírek
     
 

 

 

A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók